Gourmetmåltid

Hej Hopp Fisksnopp!
Ja som ni kunnat läsa så var vi i TFB's stolta fiskesällskap på turné hos en av moder naturs gåvor till oss sportfiskare! Det var ett galet fiske och vi ställde oss frågan om alla krokar och drag skulle räcka efter alla våldsamma hugg, svaret blev nej. Efter cirka två timmar och 50-talet landade insjö-öringar så var betesboxarna lika fulla av innehåll som D-Tard's huvud.
Vad gör TFB då undrar ni såklart. Jo vi tillagar såklart en festmåltid. Igen! Ni ska få recept och instruktioner till en lyckad måltid.
Gott käk, Yeah!
Ingredienser:

Grillkorv, 10-pack
Korvbröd(fullkorn), 10-pack
Ketchup
Potatissallad, lagomt mycket


Tillagning:

Börja med att göra en eld och låt den övergå till en glöd. Detta kan man göra på olika sätt men vi valde att först tända eld på en servett och sedan tilsätta lite pinnar för att få den att vara lite längre. När vi märkte att vedträet som vi också la dit tog sig lite dåligt så beslutade vi att göra något extra. J-Tard kom på den lysande idén att slanga bensin från den Nissan som fört oss ut i naturen! Därefter gick det som smort och glöden var snart ett faktum. Nu blir det svårt, så vi tar det stegvis.
1. Öppna korvpaketet
2. Lägg korven på gallret OBS! Glöd och eld är varmt, var försiktig
3. Låt korven få en fin gyllensvart färg
4. Ta korven och lägg i brödet Försiktigt!
5. Tillsätt ketchup och andra tillbehör och njut!
Vi kanske hörs, kanske inte, men jag hoppas!
/ TFB's matansvarige
"There is a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot"


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jerkfiska öringen, sjukt effektivt. Får ståpäls bara jag tänker på det.

2010-06-24 @ 20:57:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0